+358 10 318 0030

info@playgreen.fi

 
 

Playgreen Finland Oy perustettiin 2010 vastaamaan puhtaiden ja uusiutuvien energiaratkaisuiden kasvavaan kysyntään.

Toimitimme ensimmäiset verkkoon kytketyt aurinkosähköjärjestelmämme vuonna 2011 ja tämän jälkeen asennusten määrä on monikertaistunut joka vuosi. Kysynnän kasvun merkittävin tekijä on ollut aurinkopaneelien hinnan romahdusmainen lasku, joka tasaantui vuoden 2015 aikana. Meille on ensiarvoisen tärkeää tuottaa mahdollisimman laadukasta palvelua markkinoiden laadukkaimmilla tuotteilla ja ratkaisuilla. Yli 95% asentamistamme, tuhansista aurinkopaneeleista, ovat olleet suomalaisten yritysten kehittämiä ja valmistamia. Rekrytoimme jatkuvasti uusia osaajia kasvavaan joukkueeseen. 

Älykkään energiatuotannon ja -kulutuksen ratkaisut ovat jatkuvasti kehitys- ja tutkimustyön kohteena. Olemme toimittaneet useita verkon kanssa rinnan toimivia energiavarastoja, jotka vastaavat sähkön kysynnän ja tarjonnan vaihteluun, sekä vähentävät verkkoyhtiöiden roolia asiakkaan energiaratkaisussa. Tuomme asiakkaille saataville uusimmat ja älykkäimmät ratkaisut, joilla investoinnille saavutetaan mahdollisimman suuri kannattavuus ja elinkaari.

Playgreen on myös mukana sähköisen liikenteen kehitystyössä, yrityksellämme on tällä hetkellä käytössä kaksi sähköautoja, joilla olemme ajaneet jo yli 100 000km. Polttoainetta on säästynyt noin 7000L. Pääosa autojen käyttämästä sähköstä on tuotettu… Kyllä, Aurinkosähköllä!

Playgreen on nuorekas, notkea ja ennakkoluuloton asiantuntijayritys. Tavoitteemme on tarjota ensiluokkaista asiakaspalvelua ja teknistä osaamista olipa kyseessä yksittäinen komponentti veneeseen tai suuri voimalaprojekti teollisuuteen.

Jouni Penttinen, Toimitusjohtaja

Energiavallankumous on käynnissä, tervetuloa mukaan!

 

Ota yhteyttä

Voitte jättää yhteystietonne ja viestin kiinnostusta herättävistä tuotteista ja palveluista. Otamme teihin yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Joomla lomaketyökalu by JoomlaShine